Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas
Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas
Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas
Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas
Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas
Restaurant Sallora Amsterdam I Halal Restaurant I Syrisch restaurant I Europees I Uiteten in Amsterdam I Ontbijtbuffet I Ontbijt I Lunch I Diner I Houtskoolgrill I Mazza I Manaqish I Tapas

Over ons

Sallora Amsterdam is de eerste vestiging in Nederland. Na 18 vestigingen in Dubai en Turkije is Nawras Rachid trots op deze eerste Nederlandse vestiging en legt samen met zijn team alle gasten in de watten.

Midden in het hart van Osdorp, in het nieuw ontwikkelde gebied rondom het Osdorpplein, heeft Nawras de perfecte locatie gevonden voor Libanees Restaurant Sallora. Met een heerlijk ruim en zonovergoten terras, gezellige banken en heerlijke stoelen, een huiselijke en oosterse sfeer én de open keuken met prachtige houtskoolgrill, is Libanees Restaurant Sallora een heerlijke plek om uiteten te gaan of te genieten van een lekkere drankje met hapje op het zonovergoten terras. Libanees Restaurant Sallora is ook de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen. Uiteraard is al ons vlees 100% halal.
 
Eigenaar Nawras:
"Toen ik bijna 20 jaar geleden voor het eerst in Nederland kwam ben ik gaan werken in een restaurant. Daar maakte ik kennis met de horeca en werd mijn interesse in koken gewekt. Ik heb in de afgelopen jaren mezelf opgewerkt tot chef-kok en heb 10 jaar gewerkt als Chef-Kok bij Zout in Zandvoort en De Hangar in Amsterdam. Mijn droom was om ooit een eigen restaurant te openen. Met Restaurant Sallora is mijn droom uitgekomen! Ik laat graag iedereen kennis maken met de Libanese keuken. Ik weet zeker dat hij in de smaak zal vallen. En voor iedereen die al bekend is met de Libanese keuken; ik hoop dat jullie je thuis zullen voelen in mijn restaurant!"
 
Nawras laat u kennis maken met alle heerlijkheden uit het Midden-Oosten. Van diverse koude en warme mazza's, heerlijke spiezen en de lekkerste vis- en vleesgerechten. De houtskoolgrill zorgt voor een heerlijke smaak aan de gerechten. Nawras importeert de meeste kruiden en ingrediënten zelf, want hij wilt alleen het allerbeste voor zijn gerechten. Binnenkort zal ook de webshop gevuld worden met de lekkerste kruiden, ingrediënten, leuke Sallora-merchandise, maar ook leuke accessoires, want bijna alles wat u in het restaurant ziet is ook te koop. Zo kunt u de oosterse sfeer bij u thuis en in de keuken terug laten komen.